Pas på krop og sjæl med en sund livsstil

10 marts 2020 Astrid Pedersen
Pas på krop og sjæl med en sund livsstil

En sund livsstil handler om andet og mere end blot motion og sund kost. Det er selvfølgelig vigtigt at passe på kroppen – det er den eneste, vi har. Samtidig skal kroppen bære os igennem livet med alle dets udfordringer og bump på vejen, så naturligvis skal den passes og plejes. Men har du også husket at passe på dit sind og din sjæl?

Psykoterapi – for dig, som har ondt i livet

Når du slås med kriser, stress, depression eller måske endda angst i din hverdag, føler du dig med sikkerhed hæmmet i dine udfoldelser. De færreste mennesker, der hver eneste dag skal stå op med udsigten til en stress og angst fyldt dag, har nemt ved at finde motivationen til at komme ud af den evindelige trædemølle.

Det er ikke altid lige så enkelt at hive sig selv op ved hårene, når man sidder fast i sørgmodighedens sumpe. Derfor kan det være en rigtig god idé at opsøge professionel hjælp, for eksempel hos en dygtig og erfaren psykoterapeut. Mange psykoterapeuter har nemlig særlig ekspertise inden for behandling af stress eller angst – og her kan du gennem samtale og øvelser lære at komme frem til en dybere og mere indsigtsfuld erkendelse af dine egne ressourcer og dit skjulte potentiale.

Du kan læse mere om psykoterapeut behandling på sundhedsliv.dk

Psykomotorisk terapi – for bedre balance mellem krop og sind

Er du på vej igennem et stress behandlings forløb, eller har du været udsat for en traumatisk oplevelse, som stadig sidder i kroppen? Så kan det anbefales at opsøge en mere kropsligt orienteret behandlings form. Hos en psykomotorisk terapeut kan du få hjælp til at genskabe forbindelsen mellem de fysiske og de mentale aspekter af dit selv, og samtidig lære at lytte til din krops signaler.

Du kan blive klogere på mental sundhed gennem terapi på sundhedsliv.dk

Tjek også disse sider:

https://sundhedsliv.dk/
https://livsstilsblog.dk/
https://sund-blog.dk/
https://liv-sundhed.dk/
https://sund-rask.dk/
https://TraenForlivet.dk/
https://SundhedTraening.dk/
https://SundeOs.dk/
https://SundesteLiv.dk/
https://SundesteBlog.dk/
https://SundesteStil.dk/
https://forslagtilsundhed.dk/

Flere Nyheder