Lad en headhunter skaffe kompetente kandidater til din virksomhed

By:

Større såvel som mindre virksomheder søger med jævne mellemrum nøglemedarbejder til særligt højt specialiserede eller profilerede stillinger. Det kan for eksempel være eksperter inden for et meget snævert fagområde, som der kun findes et begrænset antal af i den samlede arbejdsstyrke- Eller det kan være den helt rigtige ledertype til en bestemt form for ledelse eller forretningsudvikling.

Når der således skal indhentes kloge hoveder til virksomheder, kommer de ansvarlige ofte til kort. For det første er det svært at finde ud af, hvor man skal søge efter disse nye medarbejdere. For det andet kan det være vanskeligt at vide, hvad det præcis er for kompetencer og kvalifikationer, man leder efter, i henhold til de opgaver, som skal udføres. Og for det tredje kan det være uholdbart for forretningens daglige drift, hvis flere vigtige medarbejdere skal afsætte tid og ressourcer til at finde egnede kandidater, gennemføre interviews, lave forventnings afstemninger osv.

Derfor er det tit en god idé at få fat på en professionel headhunter, som ved hjælp af sin erfaring og ekspertise inden for arbejdsområdet og human resources samt store netværk kan håndplukke de helt rigtige og mest relevante kandidater.

Headhunting – sådan foregår det

Hvis du ønsker at benytte dig af en headhunter, når der skal hives nye ressourcer hjem til vigtige positioner i din virksomhed, kan du samtidig vælge at bruge din headhunter som sparring partner, når de vigtige arbejdsområder skal identificeres. For at kunne finde den helt rette kandidat til stillingen, er det vigtigt, at denne er defineret, så den står så skarpt som overhovedet muligt. Herfra kan headhunteren søge i sin database over mulige emner, som ofte allerede er i job i andre – måske endda konkurrerende – virksomheder. Er dette tilfældet, sørger headhunteren for, at processen foregår i fuld diskretion, så der ikke opstår uheldige situationer for hverken din virksomhed eller kandidaten.

Er du interesseret i at vide mere om headhunting, kan du læse videre på https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx 

Posted in: headhunter