Hjælp til både hastesager og længere processer

27 januar 2017 Amalie

Overvejer du at købe egen bolig i Odense eller omegn? Så bør du overveje at alliere dig med en boligadvokat fra Hviid Advokaters stærke team af erfarne boligadvokater. Hviids boligadvokater har gennemført mere end 12.000 succesfulde bolighandler landet over, og har dermed de rette forudsætninger til også at hjælpe din boligdrøm til at gå i opfyldelse. Uanset, om der er tale om lejlighed eller hus, og om det er første eller fjerde gang, du skal købe egen bolig, er det altid en god idé at få rådgivning fra en boligadvokat. Ejendomsmægleren er nemlig sælgers mand, og du må derfor som køber sørge for at hyre dit eget team af professionelle, der beskytter dine interesser. Hos Hviid Advokater er det netop det, du får.

Vi sætter en ære i at fordybe os i de enkelte sager, og tage højde for hver en detalje. Din drøm bliver vores mål, og vi sørger for, at du føler dig tryg og velinformeret hele vejen igennem. Vi træder til med vores ekspertise og viden om de juridiske faldgruber, og sørger for, at du kun skriver under på en fair aftale – og med et advokatforbehold indskrevet i købsaftalen kan enhver endelig aftale først gå igennem, når vi også har sagt god for den. Er uheldet ude i form af en overseelse fra vores side, er du stadig beskyttet af vores forsikring – du kan dermed sove trygt om natten, hele vejen igennem processen. 

Odenses boligadvokater har stor erfaring med både at hjælpe hele vejen fra de tidligste dokumenters underskrivelse til man som køber står med nøglen i hånden, og med at træde til som akuthjælp i situationer, hvor man som køber pludselig opdager, at man ikke kender nok til de juridiske aspekter til at kunne føle sig tryg i at underskrive uden først at være blevet vejledt ordentligt; vi kan ringe dig op indenfor 15 minutter, hvis du kontakter os gennem vores hjemmeside. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra advokatforbehold i købsaftalen til tilstandsrapporten, samt alle de mange andre juridiske processer, det kan være svært at overskue alene. 

Hos os er den første samtale gratis og ganske uforpligtende, og vi tilbyder derefter rådgivning til en fast lav og fordelagtig pris, som er til at regne med. Kontakt os så tidligt i processen som muligt – måske endda allerede i dag – for at få mest mulig hjælp samt et gennemgående fokus på netop dine behov, forventninger og ønsker samt din tryghed.

 

Flere Nyheder