Brug gummimåtter for lettere rengøring af din bil

19 juli 2017 Mie Clemensen
Brug gummimåtter for lettere rengøring af din bil

Hvis du ønsker at lette rengøringen og vedligholdelsen af din bil, er bundmåtter i gummi eller blot gummimåtter noget helt uundværligt. Gulvet i din bil bliver udsat for det samme eller endda mere slid end dit gulv i hjemmet gør. Da stort set alle biler har tæpper på gulvet, for bedre komfort og støjisolering, så kan det ikke undgås at tæpper bare er mere modtagelige for skidt og snavs. Hvis du derimod bruger gummimåtter i din bil, gør du det nemmere for dig selv at holde din bil ren og frisk. Gummimåtter er lige til at tage ud og ryste, og da støv, skidt og snavs ikke kan sætte sig i selve måtten er de hurtige at banke rene, eller hvis de er mere beskidte er de lige til at vaske med haveslangen. På blot 2 min kan din bil altså komme til at se ren og pæn ud indenvendigt. 

Selvfølgelig er det bedste at finde nogle måtter, der passer til lige præcis din bil, altså så de hverken er for små eller for store. Hvis de er for små forsvinder fordelen ved gummimåtterne hurtigt, mens hvis de på den anden side er for store, er det ikke kun irriterende det kan også være farligt mens du kører, da dine fødder kan komme til at sidde fast mellem pedaler og måtter. Derfor er måtter som er skræddersyet til lige den bil du har at foretrække. 

https://landberg.dk/bil-tilbehoer/bundmaatter-gummi skal du blot indtaste din nummerplade og så kommer de bundmåtter af gummi frem så passer lige præcis til din bils model og årgang. Du er også sikret fri fragt hvis du køber for over 500 kr. og hurtig lervering hvis du bestiller inden kl. 15 på hverdage, dog kl. 14:30 om fredagen. Landberg.dk er elsket blandt dens kunder, som en score på 9,6 på Trustpilot tydeligt viser.  

Flere Nyheder