Udforsk din seksualitet med en butt plug

By:

Analsex er inden for ganske kort tid gået fra at være tabubelagt til at være et af de helt hotte emner – især blandt de unge. Og analt samleje er ikke længere forbeholdt homoseksuelle mænd – også heteroseksuelle par har fundet ud af, at det kan være enormt fræk og dejligt at dyrke analsex. Dog begår mange den fejl at tro, at det kan gøres helt uden forberedelse, og dette kan desværre medføre skader, som kan være ganske alvorlige, og med langsigtede konsekvenser. Derfor er det vigtigt at forberede sig på penetrering af anus – og dette kan for eksempel gøres ved at anvende butt plugs.

Butt plugs – når du vil udforske din seksualitet

Af samme grund er udvalget af butt plugs formelig eksploderet inden for samme periode. Samtidig med, at tabuet om analsex er blevet nedbrudt, er det blevet meget mere comme il faut at benytte sig af butt plugs. Kvinder såvel som mænd anvender butt plugs, både for fornemmelsens skyld, men også som træning af ringmusklen – lidt på samme måde, som når kvinder anvender pleasure balls til bækkebundstræning. Ud over det, at butt plugs kan træne anus til at vænne sig til fornemmelsen af penetrering, er det også populært for kvinder at være iført en butt plug under samleje, det kan få vagina til at føles mere stram, og dette kan især kvinder, som for nylig har født, have glæde af. En anden positiv effekt af butt plugs i denne sammenhæng er, at kvinden kan træne en ringmuskel op, hvis denne har taget skade under graviditet og fødsel.

Køb butt plugs online

Selv om analsex ikke længere er underlagt samme tabu som tidligere, vil de fleste nok vægre sig ved at gå ned i en sexshop og købe butt plugs. Derfor kan det anbefales, at du tager et kig på https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/anal-sexlegetoej/butt-plugs – her finder du et stort udvalg af butt plugs i mange former, størrelser og materialer.

Posted in: butt plug