Tips til sociale medier som del af din markedsføring

20 marts 2020 Marie Pedersen
Tips til sociale medier som del af din markedsføring

Sociale medier er en gylden mulighed, for at nå ud til både eksisterende kunder, og potentielle kunder. Det er desuden et effektivt værktøj til, at skabe en visuel identitet online.

Der er mange ting, du bør sætte dig ind i, inden du kaster dig ud i, at anvende sociale medier som del af din markedsføring. Det kan virke meget ligetil – for det handler vel bare om, at uploade et billede til Facebook…?

Så enkelt er det desværre ikke. Vil du for alvor booste din virksomheds platform på Twitter, Instagram, LinkedIn o.l., er her et par tips:

Vær synlig
Sørg for at dine brugernavne stemmer overens med din virksomheds navn. Sørg desuden for at linke til din hjemmeside, mailadresse samt andre sociale medier, så potentielle kunder ikke skal bruge tid på, at finde de oplysninger de søger.

Værdien af hashtags
Hashtags er et værktøj, du som virksomhed kan få stor glæde af. Er du skarp på at anvende gode hashtags, styrker det din synlighed over for den målgruppe, du gerne vil nå ud til, idet de har nemt ved at finde det metariale, du uploader.

Layout – hvordan vil du opfattes?
Tænk over hvilke billeder du uploader til dine sociale medier. Ser det rodet ud, kan din virksomhed eller dit produkt også blive opfattet således, også selvom det slet ikke er tilfældet. Et gennemgående tema på alle de platforme, du er synlig på, skaber et billede af, at du er grundig, og er detaljeorienteret.

Sørg for at opdatere jævnligt
Opdaterer du kun dine sociale medier et par gange om måneden, kan du ikke forvente, at folk der kun kender til din virksomhed eller dit produkt fra den pågældende platform, bliver ved med at finde din profil interessant. Sørg derfor for at opdatere jævnligt, samt at interagere med dine følgere.

Vil du følge med i hvad der rører sig inden for dansk erhverv, så besøg https://b2bnyt.dk/, hvor du kan finde både nyheder og tips og tricks til erhvervsfolk.

Tjek også disse sider:

https://b2bnyt.dk/
https://erhvervsbloggen.dk/
https://b2bblog.dk/
https://erhvervstips.dk/
https://biztips.dk/
https://ErhvervsManden.dk/
https://AltOmErhvervslivet.dk/
https://erhvervsnews.dk/
https://ErhvervsAgent.dk/
https://DanskErhvervsLiv.dk/
https://bizbiz.dk/
https://ErhvervsBloggeren.dk/

Flere Nyheder