Rejs væk fra din komfortzone

10 marts 2020 Camilla Skøtt
Rejs væk fra din komfortzone

Solkysten i Spanien, den franske riviera eller Gardasøen i Italien. Vi danskere flokkes om at rejse til de samme steder igen og igen, men har du overvejet at bryde ud af cirklen og rejse til helt andre steder – også selvom det betyder, at du skal udenfor din komfortzone?

Forleden faldt redaktionen over dette indlæg fra Rejsebloggerne, der handler om det faktum, at vi danskere elsker at rejse til traditionelle turistdestinationer, men alligevel bliver vi overraskede over at møde andre danskere på samme sted. Skribenten skriver meget sigende, at: 

“Vi er stolte af at være danskere i udlandet, hvor vi pludselig pakker Janteloven væk og nærmest presser en leverpostej i hovedet på fremmede, herboende mennesker,” fordi vi ikke vil “undvære de ting, der gør Danmark til Danmark.”

Artiklen rammer i den grad hovedet på sømmet; hvorfor rejse ud i verden hvis vi alligevel holder fast i alt det genkendelige? Kunne det være sjovt indimellem at presse citronen og bevæge sig udenfor komfortzonen – mon oplevelserne kunne blive endnu bedre og endnu mere intense på den måde?

3 anderledes rejsedestinationer

Nuvel. Vi er naturligvis klar over, at der ikke findes uopdagede steder i verden, du kan drage til, men du kan måske forsøge dig med nogle af de destinationer, som endnu ikke er blevet alt for populære blandt danskerne. 

Det kunne eksempelvis være:

1) Asturien i Spanien

Her finder du uspolerede strande og smukke vandreruter i fantastiske omgivelser. Samtidig holder du dig til Spanien, som du måske kender på forhånd, så du ikke for alvor kommer ud på dybt vand.

2) Holland: Naarden

Holland er ikke danskernes favoritrejsemål, men der findes en lang række spændende og kulturhistoriske seværdigheder, der er værd at besøge. Naarden er en stjerneformet fæstningsby fra det 16. århundrede, og den ligger kun 30 kilometer fra Amsterdam.

3) Rumænien: Donau-delatet

Donau er Europas andenstørste flod, og i deltaet i Rumænien løber den gennem skov, marksland og sandbanker, der i dag er omdannet til en beundringsværdig nationalpark.

 

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

Flere Nyheder