På fisketur i Øresund

10 marts 2020 Camilla Skøtt
På fisketur i Øresund

Der er ikke noget som en fisketur i gode venners lag, og hvorfor ikke kaste krogen i fra en båd, du ikke er vant til – hvorfor ikke prøve kræfter med en arrangeret fisketur i Øresund?

Hvis du er lystfisker, kender du garanteret til drømmene om at bruge mere tid i båden; mere tid med at kaste nettet eller linen i vandet og til at nyde den stilhed, der er, når solen står op over havet, fjorden eller åen. 

Fiskeri er en hobby for livet, og det er populært blandt mange danskere, og det skyldes nok først og fremmest glæden over at hive en stor fisk i land og dernæst fornøjelsen af at sidde i stilhed og mærke den dybe ro, der sænker sig, når man fisker.

Hos Hobby-Fritid faldt vi over en artikel, der beskriver nostalgiske fisketure med kutter i Øresund. Lyder det som noget for dig? Vi blev i hvert fald fanget ind i nettet, og det er i den grad noget, vi allesammen har fået lyst til at teste.

Alene eller med familien?

De fleste fiskere har et eller flere børn, de har lokket med på fritidsbeskæftigelsen, og det skyldes, at de mange minder er noget, man gerne vil give videre til ens egne små. Har du en familie, der også er bidt af en gal fisker, kan du tage dem allesammen med på en tur i Øresund – du finder ikke bare et væld af spændende fisk, du møder også den friske og rolige havluft.

Kender du ikke nogen, du kan tage under armen, når fisketuren skal arrangeres, så fortvivl ikke. Ofte er det muligt at booke sig ind på en gruppetur, hvor andre fiskere også kommer alene – måske finder du her din nye fiskemakker til alle de ture, du drømmer om at komme på.

Vil du vide mere om fisketurene i Øresund, kan du med fordel læse denne artikel: https://hobby-fritid.dk/droemmer-du-om-den-friske-havluft/.

 

Tjek også disse sider:

https://hobby-fritid.dk/
https://hobbyglad.dk/
https://hobbytips.dk/
https://hobbybloggen.dk/
https://hobbyråd.dk/
https://hobbyLivet.dk/
https://fritidsaktiviteten.dk/
https://Dille-Bloggen.dk/
https://naturinteresse.dk/
https://HobbyArbejde.dk/
https://Hobby-Inspiration.dk/
https://hobbyforslag.dk/

Flere Nyheder