Nem og hurtig aftensmad til hele familien med koteletter i fad

19 November 2018 Astrid Pedersen

editorial

Den velkendte, danske ret koteletter i fad er en sand klassiker, som aldrig rigtig går af mode. Det er der i hvert fald ikke noget der tyder på, idet retten ikke er faldet i popularitet gennem de seneste årtier, snarere tvært imod. En del af denne store popularitet skyldes naturligvis, at koteletter i fad er en usædvanligt velsmagende ret, som mætter godt og samtidig er et sikkert hit blandt selv de mest kræsne børn og voksne. Og så tæller det naturligvis også på positiv siden, at råmaterialerne til koteletter i fad er billige i indkøb – og at selve retten er utroligt nem og hurtig at fremstille.

Koteletter i fad – den hurtige og lækre aftensmad, du kan lave fra bunden

Det er nemlig overhovedet hverken dyrt eller svært at producere et lækkert aftensmåltid til hele familien. Med koteletter i fad har du fordelen af forholdsvis billige råvarer, som kan skaffes i et hvilket som helst supermarked, samt en kort tilberednings tid.

Samtidig behøver du ikke at være i besiddelse af det helt store og avancerede køkken apparatur for at fremstille koteletter i fad. Du skal blot bruge et ildfast eller ovnfast fad, en god og tykbundet gryde eller sauter pande, en fornuftig køkkenkniv og et skærebræt – så har du faktisk, hvad der skal til for at tilberede koteletter i fad. Da selve retten er vældig simpel, er der mange måder, hvorpå du selv kan tilføre den basale opskrift dit eget personlige præg – for eksempel ved at tilsætte krydderurter eller andre grøntsager end de anviste.

Den grundlæggende ingrediens liste for koteletter i fad består af olie, løg, champignoner, gul peberfrugt, grøn peberfrugt, grøntsagsbouillon, tomatpure, paprika, fløde, hvedemel, salt og peber. Med disse ingredienser kan du sagtens lave en lækker omgang koteletter i fad, hvis du følger opskriften på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/40288/koteletter-i-fad-med-bacon-og-cocktailpoelser 

More articles