Moderne kunst i idylliske omgivelser

15 September 2019 Simone B

editorial

Har du interesse for moderne kunst, og lyder det fristende at kunne nyde en lang række af moderne malerier og skulpterer i idylliske, fredelige omgivelser? Så skal du ikke snyde dig selv for et besøg på Jyllands største galleri, som præsenterer et stort udvalg af malerier, skulpturer, keramik og glaskunst – i øjeblikket fra hele 50 forskellige kunstnere. 

Galleriet er placeret højt beliggende med udsigt over både sø og skov. Omgivelserne er rolige og skønne, og de indbyder til ro og fordybelse i en mangfoldighed af kunst. Der er desuden gode muligheder for at nyde en dejlig frokost i de idylliske omgivelser i forbindelse med dit besøg. Ved galleriet er der nemlig indrettet et picnicområde med udsigt over søen, hvor du kan spise en medbragt frokost. Galleriet byder desuden på en gratis kop kaffe, så du kan koncentrere dig om at nyde kunsten med tørsten slukket og maven fuld. Du bydes hjerteligt velkommen i det gæstfrie galleri uanset om du blot vil kigge, om du søger lidt inspiration og idéer til fornyelse eller du er på jagt efter det helt rette stykke kunst til dit hjem eller virksomhed. Hele 68 kunstnere sælger fast deres værker ved galleriet, så der er masser af forskellig kunst at vælge mellem, og du kan forhåbentlig finde noget, der falder i netop din smag blandt det store og varierede udvalg.

Et besøg på galleriet er din mulighed for at opdage værker af unge og helt nyetablerede kunstnere, da galleriet gør et stort arbejde for at spotte netop disse og give dem mulighed for at udstille deres kunst. Galleriet er desuden nemt at komme til, da det er beliggende kun 15 minutters kørsel fra det centrale Århus og 4 kilometer fra motorvejen. Entreen er desuden gratis, så alle kan være med. Så tag og besøg denne lille perle og udforsk et bredt udvalg af malerier i Jylland. 

 

More articles