Mad ud af huset til enhver smag

16 januar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal der holdes stor fest i din bolig, for eksempel i anledning af bryllup, fødselsdag, konfirmation eller barnedåb? Så har du sikkert i sinde at invitere venner og familie til spisning og hygge. Og i den forbindelse kan du med stor fordel bestille maden fra et catering firma.

Hvorfor bestille catering service til min fest?

Måske sætter du pris på at lave al maden helt fra bunden af når du har gæster. Der er noget særligt ved hjemmelavet mad hvor der er kælet for alle detaljer, og en vis tilfredsstillelse ved at kunne servere lækre og velsmagende retter som man selv har kokkereret.

Men det kan hurtigt gå hen og blive temmelig tidskrævende og slidsomt selv at skulle stå for bespisningen af mange gæster. Hvis du har inviteret mere end ti mennesker til din fest kan du risikere at rende ind i praktiske udfordringer. Ud over det at du skal bruge mange timer i køkkenet, måske i flere dage op til dit arrangement, kan du få problemer med pladsen.

image

Er dit køkken af standard størrelse kan det godt være vanskeligt at finde bordplads når de mange retter skal tilberedes og anrettes. Og er du kun i besiddelse af et enkelt køleskab med fryser får du vanskeligt ved at opbevare såvel råvarer som færdigt tilberedt mad på sikker og forsvarlig vis.

Bestil mad ud af huset – nemt og lækkert

Vælger du i stedet at bestille mad ud af huset fra et catering firma kan du spare besværet og bekymringerne. Du får meget mere tid og overskud til at nyde festlighederne og slappe af når du ikke skal svede over komfuret imens. Det eneste du skal gøre er at tage imod maden når den ankommer, og anrette den på tallerkener eller fade.

Du kan bestille mad ud af huset til rimelige priser hos Kokken & Jomfruen – læs mere på kokken-jomfruen.dk.

Flere Nyheder