Hvilke håndværkere kan hjælpe med forbedringer på mit hus?

20 marts 2020 Astrid Pedersen
Hvilke håndværkere kan hjælpe med forbedringer på mit hus?

Hvis du ønsker at bygge om eller til, eller har planer om at renovere køkkenet eller dit badeværelse, er det en god idé på forhånd at vide hvilke håndværkere der gør hvad. Ønsker du for eksempel at gå sommeren i møde med et nyt og solidt trædæk på din terrasse, er det rart at vide om det er en tømrer virksomhed, et gulv firma eller en snedker, du skal have fat på. Og hvordan forholder det sig egentlig med VVS arbejdet i forbindelse med ombygning af køkken og badeværelse?

Lad din tømrer forestå arbejdet med ombygning af din terrasse

Når du gerne vil have terrassen belagt med et dæk, som kan holde til vind og vejr og mange hyggelige grill fester sommeren over, er det en tømrer, du skal have fat på. En dygtig, faglært tømrer kender såvel til de forskellige træsorter som til de konstruktions metoder, som giver det mest solide og holdbare resultat. Når du overlader opgaven med belægning af din terrasse til en tømrer, kan du være sikker på at alle elementer passer på mål, og at du kan have glæde af din nye terrasse i mange år.

Tilkald en autoriseret VVS installatør, når køkkenet eller badeværelset skal renoveres

Skal du have lavet meget andet end sat klinker eller fliser på vægge eller gulve i badeværelset, bør du rådføre dig med en autoriseret VVS installatør. Du må nemlig ikke selv fifle med rørledninger, hvori der strømmer spildevand, drikkevand eller gas. Det er faktisk et lovkrav, at du hyrer en autoriseret VVS installatør til at håndtere disse opgaver. Reglen eksisterer af sikkerheds hensyn, idet du kan risikere at sætte dit eget eller andres liv på spil, hvis du begår en fejl i forbindelse med VVS arbejde.

Læs mere om hvilke håndværkere som kan hjælpe dig med renovering og ombygning på husblog.dk

Tjek også disse sider:

https://husblog.dk/
https://have-hus.dk/
https://husglad.dk/
https://hus-tips.dk/
https://nytomhuse.dk/
https://NytByg.dk/
https://HusInspiration.dk/
https://ByggeTeknisk.dk/
https://hushaveideer.dk/
https://idetilhjemmet.dk/
https://ideertilhuset.dk/
https://forslagtilhjemmet.dk/

Flere Nyheder