Hils med din Stetson og hold på den i blæsende vejr

19 april 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er bare noget klasse over at have sådan en Stetson hat på, men vi kan nok blive enige om, at det ikke er alle mennesker, der kan bære sådan en særligt pænt.

Man skal helst være lidt op i alderen, før det sømmer sig for en person at have sådan en hat på, for det kan give påmindelser om den tid, hvor alle mennesker havde hat på, for ellers blev man næsten klassificeret som nøgen.

Denne type person var måske vokset op med fædre og bedstefædre, der altid gik med hat, så det lå ligesom til dem, at det samme gælder, når de kommer ude for en dør – og de tager den altid af, når de kommer indenfor.

Er man den yngre generation, så er det måske for at være med på moden, at man tager sådan en hat på, eller man vil sende et budskab ved at have den på, men det er ikke altid lige pænt at se på.

Bær din Stetson med stolthed

Nu er sådan en Stetson jo heller ikke en hue, man kan trække over ørerne, der holder sig om hovedet på en og giver varme: den her hat er mere til stil.

Så hvis det blæser, er man nok nødt til at holde på hatten, selvom det kan være virkelig svært, hvis det blæser til.

Er der blot en smule vind, så kan man holde en enkelt hånd på hatten, mens man går opretstående.

Blæser det til, så må man bukke sig forover og få blæst hatten på plads og holde godt fast med en helt hånd helt fladt på hatten.

Men hvis man ser nogle man kender, eller man skal hilse på en kvinde, så skal man stadig lette på hatten og hilse, og så må man leve med, at håret blæser op.

Flere Nyheder