Grønnere og billigere varme med en moderne varmepumpe

26 November 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Hvis du står for at skulle udskifte dit gamle olie-, pille- eller gasfyr, er der en vis ræson i at vælge en luft til vand varmepumpe i stedet for et nyt et af slagsen. Du kan nemlig spare penge og samtidig give din bolig en grønnere profil når du vælger en varmepumpe.

Hvorfor er en varmepumpe billigere i drift end et fyr?

Grunden til at du kan spare penge ved at installere en luft til vand varmepumpe som erstatning for dit fyr er at en varmepumpe generelt er meget mere effektiv når det handler om at udnytte den tilførte energi. Den høje energi effektivitet gør at forbruget nedsættes uden at du behøver at spare på varmen.

Du får således eget mere varme for dine penge med en luft til vand varmepumpe. Faktisk kan du belave dig på at kunne skære halvtreds procent eller mere af din varmeregning. Og dette helt uden at du og din familie behøver at fryse jer igennem vinteren.

image

En varmepumpe er et klimavenligt alternativ

Samtidig er en varmepumpe her i 2021 den mest klimavenlige metode til opvarmning af et hus. Du vil således kunne skåne vores alle sammens grønne jord samtidig med at du sparer penge når du vælger at etablere en varmepumpe løsning.

Af samme grund er det muligt at opnå økonomisk tilskud til opsætning og installation af varmepumpe. Det betyder at varmepumpen hurtigt vil have tjent sig selv hjem. Og du behøver ikke at bekymre dig om hvorvidt du skader miljøet ved afbrænding af fossile brændstoffer med den tilhørende udledning af partikler når du varmer boligen op ved hjælp af en varmepumpe.

Vælg den rette varmepumpe

Hvis du har brug for hjælp til at vælge en varmepumpe som kan levere varen kan du finde hvad du søger hos VVS firmaet Amalo. Læs mere på Amalo.dk.

More articles