Gør receptionen til en succes med mad ud af huset

16 august 2021 Astrid Pedersen

Måske har du hørt om mad ud af huset, men aldrig rigtig tænkt over at det kunne være en mulighed for dig. Men faktisk benytter flere og flere danskere sig af catering – også i forbindelse med mindre selskaber.

Du vil sagtens kunne bestille mad ud af huset til din fest, også selv om der ikke kommer så mange gæster. Menuen kan nemlig tilpasses antallet af kuverter. Og dette gælder også hvis du ønsker at bestille en brunch ud af huset, for eksempel til en reception.

Bestil lækker og velsmagende mad til receptioner som mad ud af huset

Planlægger du at afholde en reception, enten i privat eller erhvervsmæssigt regi? Så kan du med stor fordel bestille maden til buffeten som mad ud af huset fra det kendte danske catering firma Kokken & Jomfruen. På den måde slipper du for selv at skulle bruge tid på at fremstille alle de små anretninger til de mange gæster.

Samtidig kan du være sikker på at maden holder en høj kvalitet. Og du vil sandsynligvis ikke kunne gøre det billigere hvis du selv skal forestå fremstilling af al maden. Kokken & Jomfruen tilbyder mange variationer over temaet buffet ud af huset.

Når du bestiller buffet ud af huset hos Kokken & Jomfruen kan du vælge imellem flere buffet klassikere med fastlagte menuer. Du kan også vælge selv at sammensætte din buffet ud fra et stort udvalg af tapas, antipasti, kanapeer, pindemadder og andre buffet egnede småhapser.

Du kan garnere din buffet med sliders, miniature sandwiches, samosaer og andre pirogger. Og du får selvfølgelig alle former for tilbehør så som saucer, dips og dressinger med når du bestiller buffet ud af huset hos Kokken & Jomfruen.

Du kan læse mere om dine muligheder for at bestille mad ud af huset til din næste reception på kokken-jomfruen.dk

Flere Nyheder