Giv dit barn et smukt og personligt værelse

07 juli 2022 Lykke Holzmann Søby

editorial

At skabe et værelse til dit barn hvor de kan lege og vokse kan og bør være en sjov oplevelse. Når det er sagt, kan det også være en udfordring. Barnet skal jo bruge værelset i mange år og vil gå igennem mange stadier.

Enkelthed gør underværker

Når det kommer til børneværelser, er enkelthed godt. Ved at holde indretningen enkel, giver du mere plads til at lege samt et neutralt sted, der nemt kan opdateres, efterhånden som barnet bliver ældre.

Fokus på leg

For at skabe et værelse dit barn vil elske, skal du fokusere på det, de elsker at lave allermest: at lege!

Med en indendørs gynge, en boldbane og en finurlig temaseng gør du det sjovt uden at ofre stil.

Vil du tilføje et element af sjov til dit design? Overvej en tavlevæg eller et kunstgalleri, hvor dit barn kan vise deres yndlingskreationer. En indbygget klatrevæg, køjesengsrutchebane eller sjove dyr der hænger ned fra loftet, giver også gode muligheder, der opmuntrer til leg, mens de hjælper med at forbrænde al den ekstra energi før sengetid.

Få mest muligt ud af pladsen

Uanset om der er tale om et lille eller stort værelse, er det en absolut nødvendighed at få mest muligt ud af dit barns plads.

En loftseng, fordobler den brugbare plads i et stilrent og moderne børneværelse og skaber en ekstra legezone, der nemt kan omdannes til en læsekrog eller hyggehjørne til en fremtidig teenager.

børneværelset

Leder du efter en langsigtet løsning?

Et lyst og muntert børneværelse får et pift ved at introducere en regnbue af farverigt tilbehør i en ren, neutral indstilling, der nemt kan opdateres, når dit barn er klar til et nyt look.

Giv barnet plads til at komme væk fra det hele

Vi har alle brug for at komme væk fra tid til anden. En læsekrog er et glimrende sted for lidt alenetid og har den ekstra fordel at opmuntre dit barn til at krølle sammen med en god bog!

Lad dig inspirere hos Littlehugs.dk.

Flere Nyheder