Gå sommeren i møde med den optimale skønhed

10 marts 2020 Astrid Pedersen
Gå sommeren i møde med den optimale skønhed

Vinteren er som oftest rigtig hård ved vores ydre skønhed. Det er for eksempel op ad bakke at vedligeholde et pænt og velsiddende hår, når det den ene dag er tør frost, den næste er fugtigt og mildt, og håret bliver uregerligt på grund af statisk elektricitet og dårligt indeklima. Huden veksler også imellem vintertørhed, slaphed og tendens til at blive fedtet i t-zonen – ligeledes som følge af mangel på sol og frisk luft, fordi vi tilbringer så mange timer inden døre.

Det er nærmest umuligt at genvinde balancen i såvel hud som i hår. Og derfor kan det godt betale sig at opsøge professionel hjælp, således at man er rustet til at gå foråret og sommeren i møde med spændstigt hår og en sund hud med masser af glød.

Giv huden et boost med en lækker ansigtsbehandling

Hvis du kan nikke genkendende til den oven for stående beskrivelse af den typiske vinterhud, vil du uden tvivl kunne nyde godt af en professionel ansigtsbehandling hos en dygtig kosmetolog. Gennem peeling, dybde rens og ansigts massage med fugtgivende og nærende produkter vil din kosmetolog kunne hjælpe dig me at genvinde din smukke og ungdommelige hud, som betyder så meget for dit udtryk. Og så vil du altid kunne få professionelle råd med på vejen angående pleje og beskyttelse af huden, så at du kan holde det fine resultat ved lige i lang tid.

Lad frisøren tæmme dine uregerlige lokker

Hvis håret er blevet tørt og trist, kan du med simpel studsning af spidserne opnå et langt sundere look. Håret kommer til at synes mere kraftigt og fyldigt – og får du samtidig frisøren til at lægge striber eller reflekser i håret, kan det rigtig skinne om kap med forårets første solstråler!

Du kan læse mere om skønhedspleje for hud og hår på modeskøn.dk

Tjek også disse sider:

https://modeskøn.dk/
https://skønhedogmode.dk/
https://mode-tips.dk/
https://mode-blogger.dk/
https://modeglad.dk/
https://SenesteMode.dk/
https://Fashion-Bloggen.dk/
https://NyesteMode.dk/
https://Trendy-Bloggen.dk/
https://ModeOgTrends.dk/
https://beautyforslag.dk/
https://beautyforyou.dk/

Flere Nyheder