Franske døre

15 August 2019 Sara Mortensen

editorial

Ønsker du et hjem der følges både luftigt, lyst og let? De fleste vil nok svare ja. Og ofte kan løsningen faktisk være såre simpel; franske døre.

Med franske døre følger mange fordele. De kan måske for nogle synes åbenlyse, men et par stykker kan alligevel opremses – blot for god ordens skyld:

De franske døre er har gennemsigtige glasruder, hvorfor oplevelsen af naturligt lys og sammenhæng mellem rum vil falde helt naturligt. Det vil løfte dit hjem, og give luft samt følelsen af lethed.

Et lille rum kan være næsten klaustrofobisk, hvis dette også har sparsom belysning – og har dit hjem to mindre rum ved siden af hinanden, vil disse med en installation af franske døre hurtigt føles større, samtidig med at du stadig har den fordel, at de kan separeres.

Det vil mange gange være en oplagt løsning – ofte vil alternativet være en håndfuld håndværkere der buldrer og brager for at rive vægge ned, og det er både en dyr og besværlig løsning, som mange helst ser undgået.

Hos Melholt tilbydes et sortiment af franske døre, og du kan altid tage kontakt, hvis du har brug for råd og vejledning. Måske er du i tvivl om, hvor stort dit murhul skal være? Hvad med greb og gerigt? 

Vælg eksempelvis en massiv fransk dør, der er universel hvad hængselsretning angår, ligesom det er helt op til dig, hvor du ønsker at placere døren. Begge dørene kan åbnes, så hvis du ønsker det kan du lukke helt op, og de to rum bliver til ét.

Den massive franske dør er hvidlakeret, og kommer med en anslagsliste. En anslagsliste er den kant døren, som navnet antyder, vil anlægge mod ved lukning.

Ring til Melholt idag og få gavn af den brede nicheviden om døre – og afhent med det samme i lageret beliggende i Randers, eller få døren(e) leveret i løbet af kun 1-3 hverdage.

 

 

 

More articles