Find professionel massør i København

By:

Hvis du ofte oplever, at din krop og dit sind føles træt, plaget og anspændt, bør du lytte til din krop og din psyke. Her kan det være en rigtig god idé at forkæle sig selv med en effektiv og professionel massage.

Hvad kan massage gøre for mig?

Massage kan lindre smerter, som er forårsaget af spændinger i dine muskler, idet en god massage kan løsne disse spændinger op. Lang tids spændinger kan, såfremt de ikke behandles, føre til at der dannes såkaldte myoser (også kendt som muskelknuder).

Når du har myoser, vil du mærke dem som en slags hårde buler under huden. Myoser giver anledning til, at man eksempelvis bliver trukket skæv i ryggen, fordi man forsøger at kompensere for smerterne og ubehaget. Du kan tilmed risikere permanente inflammatoriske tilstande i dine led og sener, som er yderst smertefulde og invaliderende. På sigt kan du udvikle slidgigt, hvis du går og bruger kroppen forkert for at kompensere.

Regelmæssig massage kan på effektiv vis forebygge disse dårligdomme. Foruden det, at der løsnes op for spændinger, og musklerne derved får mulighed for at slappe af og restituere, vil massagen også bidrage til kroppens egen udrensning ved hjælp af lymfe drænage. De lange, konsistente strøg vil hjælpe kroppen til at fjerne de affaldsstoffer, som måtte have hobet sig op i systemet som følge af de mange spændinger. Og ved samme lejlighed vil hud mod hud kontakten stimulere kroppens egen udskillelse af endorfiner, som giver en følelse af velvære. Din nattesøvn bliver bedre, og du vil opleve, at dit humør får et nyk opad. Således kan massage også være en del af effektiv forebyggelse af stress og udbrændthed.

Hvor finder jeg en dygtig massør i København?

Hos Kaatsu Massage finder du udelukkende veluddannede massage terapeuter med mange års erfaring. Du kan booke en tid online på en af de lækre lokationer i det centrale København – læs mere på https://kaatsumassage.dk/