Find billig iPhone 11 skærm online

29 november 2021 Astrid Pedersen

editorial

Det er så ærgerligt at tabe sin telefon og se skærmen splintre – også selv om der ikke er tale om den nyeste model. Hvis man er rigtig uheldig kan skærmen smadres på en måde så du slet ikke kan bruge telefonen igen. Og skal telefonen på værksted for at få skiftet frontglasset kan det sagtens blive en dyr fornøjelse, samtidig med at det kan tage op til flere dage før du får din telefon igen.

Reparer selv din iPhone 11 skærm

Hvis du stadig har en iPhone 11 kan det dårligt betale sig at sende den på værksted hvis skærmen skulle blive beskadiget. Så er det faktisk ofte billigere at købe en ny telefon. Men hvis du vælger selv at udskifte skærmen på din iPhone 11 vil du sagtens kunne beholde telefonen i flere år endnu.

Hvordan skifter jeg min iPhone 11 skærm?

Hvis du ønsker selv at skifte din iPhone 11 skærm bør du gå forsigtigt til værks. Hvis ikke, kan du risikere at gøre ondt værre, og måske endda helt ødelægge din telefon.

Du bør anskaffe det rette værktøj og et frontglas som passer til netop din iPhone model. Og du bør sikre dig at du er i besiddelse af den rette vejledning til reparation af iPhone 11.

Find udstyr og materialer til reparation af skærm på iPhone 11

Du kan med stor fordel gå online og købe alt hvad du skal bruge til reparation af din iPhone 11 skærm hos Phone-Parts.dk. Phone-Parts.dk er en dansk leverandør af alt hvad der hedder iPhone tilbehør og reservedele. Hos Phone-Parts.dk kan du samtidig finde de rette værktøjer som skal bruges når du skal udskifte glasset på din iPhone 11. og der følger altid en udførlig vejledning med til de enkelte dele.

Klik ind og find værktøj og materialer på https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-11-tilbehor-og-reservedele/iphone-11-skaerm.html.

Flere Nyheder