Få styr på din virksomhed med SAP

15 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

Som ansvarlig for en større virksomhed leder du sandsynligvis altid efter et bedre og mere effektivt værktøj til at holde styr på virksomhedens økonomi og andre forretningsmæssige informationer og processer. Til dette formål kan du med fordel tjekke det omfattende og avancerede system SAP ud – eventuelt med en dygtig SAP konsulent til hjælp ved implementering.

Hvad er SAP – og hvad bruges det til?

SAP står for Systems, Applications and Products in Data Processing. Virksomheden SAP er grundlagt i Tyskland i 1972, og står bag udviklingen af det omfattende ERP system, som danner grundlag for mange virksomheders håndtering af forretnings processer.

Selve systemet er sammensat af en række funktionelle og tekniske moduler, som muliggør administration af forretnings processer i virksomheder via eet samlet system. Du kan med SAP samle alt inden for eksempelvis regnskab, produktion, salg, lager og HR eet sted. De enkelte SAP komponenter er indbyrdes kompatible på en måde, så at information uhindret flyder fra én komponent til en anden uden at du eller dine medarbejdere skal bruge tid på overflødig data indtastning, og uden at data går tabt.

Samtidig sikres undervejs den nødvendige finansielle, procesmæssige og juridiske kontrol af al information. SAP er et system under stadig udvikling, og i dag findes der specialiserede løsninger til over 25 forskellige brancher. Produktet findes til såvel store koncerner som til mindre virksomheder, som kan vælge at anvende ERP platformen SAP Business One. Større virksomheder vil typisk benytte ECC versionen, som er den lokale version af SAP. Denne version er sammensat af forskellige funktionelle og tekniske hovedmoduler, hver især med specialiserede sub moduler.

Få hjælp til SAP med en dygtig SAP konsulent fra Accuro

Accura er leveringsdygtige i SAP konsulenter med mange års erfaring inden for implementering af SAP moduler i alle typer virksomheder. Du kan læse meget mere om Accuros SAP konsulenter på accuro.dk

More articles