Et mini glattejern til at tage med på farten

05 april 2020 Anders Lundtang Hansen
Et mini glattejern til at tage med på farten

Når du er derhjemme og skal møde ind på kontoret til et møde, så har du alskens tid i verden til at gøre dig klar, hvis du vel at mærke kommer op i god tid – men hvis det er et vigtigt møde, så vågner du garanteret i god tid.

Og en del af disse rutiner med at gøre sig klar er blandt andet at sætte håret, og ens ritualer kan være at glatte håret, så det lægger sig ned langs skuldrene, så både ens tøj og hår ser lige retvinklet ud uden sjusk, totter eller udstikkere af håret – alt er snorlige.

Den slags har man jo et godt glattejern til at benytte sig af derhjemme, men hvis man har en af de gode modeller eller bare en af de ældre, så vil man nok også bemærke ved sig selv, at skulle man have den med i toilettasken, så vil den fylde en del del og tage plads for alt det andet man skal have med.

Dette gælder både, når man skal på ferie, eller hvis man netop er rejsende forretnings-person, der skal til møde i udlandet, om man så møder fysisk op eller rejser tæt på og tager mødet online – man vil stadig have pænt tøj på og glat hår.

Så kan det være, man sidder i nogle afslappede bukser, men ens hår kan man ikke gemme væk, når man skal være til sådan et møde her.

Men igen optager det store glattejern for meget plads i ens sager, og måske bliver man endda stoppet i lufthavnen med sådan et stort apparat.

Her skal man være praktisk og anskaffe sig et mini glattejern, man kan have med på farten.

Skaffer man sig et godt et af slagsen, så kan det fungere mindst lige så optimalt, som de almindelige glattejern kan gøre det.

Flere Nyheder