Det er ikke let at finde en maler…

20 januar 2021 Camilla Skøtt

… eller; det er naturligvis temmelig let at finde en hvilken som helst maler. Men det er knap så enkelt at finde en god maler. Du kan naturligvis klikke på linket her: https://malerkanonen.dk/maler-ishoej/ – eller du kan læse med i det følgende.

Når man skal finde en håndværker, så er man altid lidt på Herrens mark. Google er det nærmest man kommer en kvalificeret søgning, men hvordan er det nu med resultaterne der; kan man regne med dem? Både og. Der er ingen tvivl om, at de malere, der ligger øverst i søgefeltet, er dem, der har betalt flest penge for markedsføring – måske er det bare en form for markedsføring, du ikke kan se, fordi den ligger skjult på nettet.

Men hvis det er et spørgsmål om markedsføring, hvordan ved du så, om du vælger rigtigt – om de malere, Google viser dig, rent faktisk er dygtige? Det ved du heller ikke, og derfor er du nødt til at gøre dit forarbejde.

Undersøg hver enkelt maler

Til en start kan du begynde med de hjemmeside, du får tildelt af Google. Her kan du danne dig et overblik over de forskellige malere i dit område, og du kan også få et indtryk af, om de fremstår professionelle eller ej. 

Med hjemmesiderne printet i hovedet kan du udvælge nogle stykker, der tiltaler dig. Slå dem op på en side som trustpilot, så du kan få en fornemmelse af, hvad andre kunder har at sige om deres service, og når det er gjort, kan du skære antallet af mulige malere ned til to eller tre. Ring til de udvalgte, få en snak om dine muligheder og indhent et tilbud.

Herefter kan du sammenligne både din egen dialog og opfattelse af den enkelte maler og de tilbud, du har fået. På den måde er det muligt at vælge den bedste til opgaven.

Flere Nyheder