Derfor skal du vælge en trampolin til nedgravning

10 September 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Denne artikel er i lige så høj grad en anbefaling af muntre grunde til, hvorfor du skal vælge en trampolin til nedgravning, og hvorfor det er en sikkerhedsmæssig bedre fordel for dig og resten af familien – eller hvem der nu skal bruge dem – at have sådan en.

For det første er det jo sjovt at hoppe i trampolin, og både voksne og små kan få pusten op og lege imens, så det bliver sjovt for begge parter at dyrke motion og samtidig komme lidt ud, uden man behøver at skulle længere end til ens baghave.

Det er sundt at lave den slags aktiviteter for store og små, så længe man husker ikke at blive for voldsomt, hoppe med sko på eller hoppe for tæt på kanten.

Og det er netop det med at hoppe for tæt ved kanten, vi vil tale om, da der forklarer, hvorfor man skal vælge en trampolin til nedgravning fremfor for blandt andet dem, man bare stiller op med et net omkring sig og luft under.

Disse kan se nemmere ud at have med at gøre, og de er da også lettere ud og koster mindre mange gange, end hvis man skal hen at grave et hul i ens have og nedsætte en trampolin i den.

Desuden skal man jo så være sikker på, at man ret så permanent vil have en trampolin i haven.

Men det vigtigste er jo altid sikkerheden, og derfor skal du vælge en trampolin til nedgravning.

For godt nok tror mange, at sådan et beskyttende net må være nok som beskyttelse, men ofte rykker man tyngdepunktet på sådan en trampolin, så den kæntrer, og så fungerer nettet bare som et fængsel.

Desuden sker de fleste ulykker ved, at man hopper på kanten og så falder udover siden med ens ene kropshalvdel.

Dette vil ikke ske, hvis man har brugt en trampolin til nedgravning.

More articles