Caps kan bruges hele året rundt

08 februar 2022 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Hvornår ser du mest mennesker gå rundt med caps?

Det mest rammende svar er nok, at det er noget, som man ser folk gå med, når det er sommer, og det er da også en herlig sommerbeklædning, for den er ikke for varm at have på, den sidder ikke for løst, og så kan den skygge for solen.

Det kommer selvfølgelig an på, om man har købt en god en fra High5Shop eller ej, og man eventuelt kan finde ud af at tilpasse den, men det antager vi, at man har gjort, for hvad skulle man ellers gøre?

Men derfor kan man sagtens bruge sådan en cap året rundt, for på de blæsende efterårsdage, kan man stadig have en god cap til at sidde godt ned på hovedet, hvis den er tilpasset, som vi nævner.

Og om vinteren kan man også have den på, hvor den holder på varmen på toppen af hovedet.

caps

Caps er altid værd at tage på

Det vil sige, at hvis man har en stil, som man kan lide at vise sig selv frem som via sådan en cap, så kan man have den på året rundt.

Dog kan det godt lige svare sig at spare lidt på den end at have den på hver dag, hvis den ikke skal blive for slidt, men man kan sagtens gøre det – og ellers kan du man jo købe flere af den samme udgave af en cap!

Og der findes da også caps, der passer til forskellige årstider, men det er som regel op til en selv at finde ud af dette, og det kan jo være forskelligt fra person til person, hvad man synes, der passer til en.

Det kan variere fra person til person, men man kan eksperimentere sig frem til at se, hvad man synes, der passer bedst til en året rundt.

Flere Nyheder