Brug en stander til din håndsprit dispenser

28 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Du har et ønske om at opsætte en håndsprit dispenser i din virksomhed, dit firma, institution eller noget helt tilsvarende, men det er lidt svært at få sat sådan en op – og du vil faktisk gerne have flere af slagsen på samme sted.

Problemet er ikke så meget pladsen, for den har du rigeligt af – og det er faktisk dét, som der er gået hen og blevet dit problem!

For du har store, åbne arealer lige der, hvor folk kommer ind, og det er her, du gerne vil have dem til at bruge håndsprit.

Du har prøvet at sætte dem op på væggene i området, men det medfører, at folk overser dem, da de næsten skal gå en omvej for at komme hen til dem, hvorfor der er mange, der kommer til at forbigå dem, selvom de sikkert ønsker at bruge dem.

En stander til håndspritten gør det nemmere at finde den

Det skal blive naturligt for dine besøgende at komme hen til håndspritten, så den skal næsten lyse op, når man kommer ind, så man ikke kan undgå at se den.

Faktisk vil du gerne have dispenseren til at stå som det første, når man kommer ind, hvor der er lys på den, så man næsten bliver nødt til at gå udenom den for at komme ind – og så kan man da ikke undgå at bruge den!

Og det er faktisk lige det, som du kan gøre ved at stille din håndspritdispenser på en stander, så den står frit tilgængeligt på det område, som du vil have den til, selvom der ikke lige er en væg her.

Sådan en stander kan fås i en højde, så selv små og høje mennesker kan komme til at bruge den uden besvær.

Så skal du nok se, at er er flere mennesker end tidligere, der vil få brugt håndsprit dit sted.

Flere Nyheder