Bådudstyr til lave priser – find det online

06 oktober 2020 Astrid Pedersen

Drømmer du om at holde ferie med hele familien på en hyggelig båd i de danske farvande? Så har du, foruden selvfølgelig en rummelig båd, brug for det rette bådudstyr.

En båd er et temmelig krævende bekendtskab, og du bør forberede dig på at bruge mange weekender i løbet af det kolde vinter halvår på at sætte båden i stand. De fleste båd ejere beretter dog at der her er tale om en særdeles givende og hyggelig aktivitet, hvor man hurtigt opnår et fællesskab med de andre sejl entusiaster. Og så er det vældig tilfredsstillende at kunne præsentere en båd som er i absolut ”ship shape” forud for sommerens sejl togter.

Hvad skal jeg bruge til klargøring af min båd?

Først og fremmest har du brug for materialer og remedier til lapning af diverse utætheder og tætning af den udvendige del af skroget. Er din båd forsynet med træværk skal dette selvfølgelig have den rette pleje og beskyttelse, så det kan fremstå smukt og funktionelt.

Der ud over er det vigtigt at du, når nu båden alligevel er landsat, sørger for at rense skrogets underside for snegle, alger og skaller. Disse smådyr og mikro organismer har det med at tage bolig på den del af båden som befinder sig under vandlinjen.

Her er der ikke kun tale om et kosmetisk problem. Disse vækster øger nemlig vandmodstanden og hæmmer dermed bådens fremdrift og bevægelse i vandet. Ud over det at du får en langsommere og knap så manøvre dygtig båd vil det også hurtigt blive dyrt i brændstof. Og derfor er bundmaling utroligt vigtig i forbindelse med klargøring af båden.

Find det rette bådudstyr hos BÅDBIKSEN

Hvis du ikke gider bruge en formue på bådudstyr og materialer kan du med fordel handle hos Bådbiksen. Se det store udvalg af billigt bådudstyr i den online shop på baadbiksen.dk

Flere Nyheder