Alt det du skal bruge til konfirmationen

By:

Konfirmation er det unge menneskes helt store dag. Det er dagen, hvor de træder ind i de voksnes rækker og det hele skal være så perfekt som muligt. Der skal være taler og sange, og et smukt dekoreret lokale, der falder i den unges smag.

Holdes festen derhjemme, skal I selv stå for at dekorationenen af denne konfirmation, til noget specielt og det er ikke altid lige nemt. Her er derfor en kort liste over konfirmation ting, der er gode at have med i overvejelserne.

  1. Hvis der serveres kage til barnets konfirmation, skal der naturligvis være en lille figur i midten af kagen, der forestiller konfirmanden. En sød lille mand i jakkesæt eller en pige i en hvid kjole. Det sætter prikken over i’et på en kage til konfirmation.
  2. Eller hvad med et eksklusivt stolebetræk til den stol hvor konfirmanden skal sidde? Så han eller hun føler, at de har deres helt egen konfirmation trone på denne specielle dag, som de sent vil glemme. Man kan tilmed få en kæmpe sløjfe der kan pryde konfirmation stolen.
  3. Til en konfirmation skal der naturligvis også være bordkort, så alle gæsterne ved hvor de skal sidde. Mor, far og konfirmanden skal sidde for bordenden, gerne i en hestesko, så alle øjne er på konfirmanden på konfirmation dagen. Det er ikke mange gange i et ungt menneskes liv, at de får lov til at være centrum, derfor er det vigtigt at de får al opmærksomheden på denne specielle konfirmation.
  4. Og bordpynt skal der naturligvis også være. Et smukt dækket bord der kan bestå af alt fra balloner til Perle- & Diamant- Guirlander og bordløbere. Bordet kan også prydes med blomster, lys og vaser. Og der er tilmed mulighed for at få smukke flaske dekorationer til sådan en konfirmation.

Husk at en konfirmation er en speciel dag i et ungt menneskes liv – så det er dit job, at gøre begivenheden helt unik.

Posted in: konfirmation