Hvad koster en hel ny træterrasse til din have?

15 May 2021 Silje Hansen

editorial

Der er i dag stor efterspørgsel på nye terrasser rundt i hele landet. I takt med de mange nye byggerier, bliver der fremført mange nye lækre træterrasser til haven. Det gælder både for almindelige huse og sommerhuse. Herudover er der mange der vælger at få lagt en ny terrasse i stedet for den gamle og slidte terrasse, da man nu kan drage fordel at det hævet håndværkerfradrag i 2021. 

En terrasse kan være utrolig dejlig at have, da du her får muligheden for at trække dig ud, når vejret er lunt eller tillader det. Særligt i foråret og om sommeren er det et stort hit hos langt de fleste, som opholder sig mere ude end inde. Derfor er det godt givet ud at få lavet en ny lækker terrasse, som du kan gøre brug af. 

Der findes mange forskellige terrasser du kan vælge mellem, når du skal have bygget en ny. Langt de fleste vælger en træterrasse, da det både er langt hyggeligere, pænere og lettere at vedligeholde sammenlignet med fliser eller andre materialer. Derudover egner det sig godt til det klima og vejr, som vi har i Danmark. 

Hvad koster en hel ny træterrasse?

Alt afhængig af flere væsentlige faktorer, kan du få en mere nøjagtig pris på, hvad det koster at etablere en ny træterrasse i din have. Her skal du blandt andet tage stilling til, hvad du foretrækker af træsort og farve samt, hvor stor terrassen skal være. Til sidst men ikke mindst er der også forskel på timeprisen for at etablere en træterrasse alt efter, hvilket firma du ønsker at hyre til opgaven. 

Find det bedste tilbud på en træterrasse

Hvis du er i markedet for at finde det bedste træterrasse tilbud til din bolig eller dit sommerhus, kan vi kun varmt anbefale dig at kontakte kun-terrasser.dk.

More articles