Fynsk møbelsnedkeri på Sjælland

01 September 2021 Camilla Skøtt

Leder du efter et snedkeri, der kan lave et af de smukke, populære sildebensborde til dig? Så skal du tage et kig på Fynsk møbelsnedkeri, der på trods af navnet også holder til på Frederiksberg.

For cirka 10 år siden vandt plankebordet indpas i danskernes indretning, og det har længe siddet på tronen som Dronning af spiseborde. Men det er slut nu, hvor der er kommet en udfordrer, som har væltet plankebordet af pinden – nemlig sildebensbordet.

Har du også forelsket dig i det smukke mønster, og drømmer du om at få et unikt og flot bord hjem i din spisestue? Vi kan kun anbefale dig, at du tager et kig på Fynsk Snedkeri, der har specialiseret sig i at lave sildebensborde. Smukke, luksuriøse og individuelle sildebensborde, som alle med smag for indretning ville ønske at eje.

Individuelle løsninger til gode priser

Langt de fleste af os får bange tankerne, så snart vi hører ordet “snedker”. For det må da være dyrt at købe et bord, der er produceret i Danmark af danske håndværkere? Og ja, det er naturligvis mere omkostningsfuldt end at købe et masseproduceret sildebensbord fra Kina, men når det er sagt, så er det altså heller ikke værre.

Her på redaktionen blev vi overrasket over at opdage, hvor meget lækkert bord vi kunne få for pengene hos Fynsk Snedkeri. Og det er jo ikke bare det, at det er designet og produceret i Danmark, der gør det fedt. Det er også selve muligheden for at få lavet et bord på lige præcis de mål, der passer til ens hjem.

Så kort og godt: Den varmest anbefaling til Fynsk Snedkeri herfra. Tjek dem ud, hvis du drømmer om et sildebensbord. Du finder dem på værkstedet i Odense eller i deres showroom på Frederiksberg, hvor du også kan se mange af de flotte borde.

More articles