Vælg den rette parkeringsløsning fra starten

27 februar 2021 Astrid Pedersen

Giver uvedkommende eller hensynsløs parkering på dine private parkeringspladser hver dag anledning til ærgrelse og frustration blandt beboere, medarbejdere, kunder og andre, som burde have førsteret til disse? Så bør du kontakte et professionelt parkeringsselskab med henblik på udfærdigelse af en parkeringsløsning. På den måde bliver det muligt for dig at sanktionere parkeringssyndere eller begrænse adgangen til dine parkeringspladser.

Hvorfor skal jeg lade UnoPark forestå min parkeringsløsning?

Der er op til flere gode grunde til at få en aftale om parkeringsservice hos det danske parkeringsfirma UnoPark. UnoPark er blandt de parkeringsselskaber, som kan tilbyde den stærkeste og mest fleksible aftale om parkeringsservice gennem unikke parkeringsløsninger skræddersyet den enkelte kundes individuelle behov og ønsker.

Når du vælger en parkeringsløsning gennem UnoPark, er du garanteret parkeringsservice, som er tilpasset netop dine parkeringspladser – og dine ønsker til regler samt håndhævelse af disse. Hos UnoPark lyder mottoet ”dine parkeringspladser – dine regler”. Og UnoPark ser det som sin fremmeste opgave at håndhæve disse, således at dine parkeringspladser bliver fri for uvedkommende parkering.

Personlig betjening og smart teknologi hos UnoPark?

UnoPark er kendt for sit høje serviceniveau og kundevendte betjening. Som kunde hos UnoPark får du tildelt din egen personlige parkeringskonsulent, som har til opgave at hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige parkeringsløsning.

Du kan således selv frit vælge, hvilke elementer som skal indgå i netop din aftale om parkeringsservice. Det kan for eksempel dreje sig om parkeringsopsyn ved professionelle parkeringsvagter, eller din aftale kan inkludere videoovervågning eller adgangsbegrænsning til parkeringspladserne.

Alt afhængig af dine parkeringspladsers størrelse og disposition vil din parkeringskonsulent hjælpe dig med at finde frem til den optimale løsning. Og skulle du senere hen ønske at fjerne eller tilføje elementer, kan din aftale hurtigt ændres, så den matcher dine aktuelle behov.

Du kan læse mere om parkeringsservice på UnoPark.dk.

Flere Nyheder