Tag et online banklån

By:

Overvejer du at tage et banklån er der i dag flere muligheder. Du kan gå ned i en traditionel bank og snakke med en bankrådgiver og lave en låneansøgning der. Alternativt kan du også undersøge mulighederne for et online banklån. En af mulighederne er et Ikano bank lån, som er et lån du kan ansøge om på internettet. Fordelene ved et af de lån er, at du typisk vil have svar indenfor et par minutter, hvor du ofte må vente i flere uger, hvis du laver en traditionel bankansøgning. 

Et online lån er nemt og hurtigt

En af kendetegnene ved at tage et lån online er, at låneproceduren er nem og hurtigt. En online bank stiller meget få krav og vil ikke bede om sikkerhed eller spørge hvad pengene skal bruges til. Modsat en traditionel bank. En online lån er ofte kun på få tusinde kr. og skal tilbagebetales indenfor max. 1 år. Mest almindeligt er det indenfor et par måneder. 

En låneansøgning tager ofte kun et par minutter og så vil du enten blive godkendt eller afvist. Hvis du opfylder de få krav en online bank stiller, vil du som udgangspunkt få det lån godkendt. 

Kravene er at du skal have et NemID, en registreret adresse i Danmark, ikke stå som dårlig betaler i RKI og du skal have en aktiv emailadresse, så det er muligt at sende dig et lånetilbud.

Inden du acceptere et lån er det en god ide at få mere end et lånetilbud. Derved sikre du dig at du ikke har taget et for dyrt et lån. Du skal tjekke lånebetingelserne og ÅOP.

Et online lån er typisk lidt dyrere end hvis du går ned i en traditionel bank. Dette skyldes at der ikke er krav om sikkerhed og derfor er risikoen for låneudbyder også noget større.

Posted in: lån