Lej en pølsevogn til rejsegildet, vejfesten eller en anden festlig begivenhed

20 marts 2017 Maria Andersen

Utrolig mange danskere holder af pølser og hotdogs. Selvom mange andre lækre retter er kommet til Danmark fra udlandet, så består glæden ved et besøg i den lokale pølsevogn. Imidlertid er det også blevet meget almindeligt at leje en pølsevogn med eller uden personale til særlige lejligheder. På skoledage med særlig begivenheder er det blevet populært at leje en pølsevogn inklusive personale. Det er nemt at bespise både børn og vokse på den måde, og de fleste holder af en god hotdog. I forhold til så mange andre spiser er det også billigt. Det er også oplagt at leje en pølsevogn til rejsegilder, vej- og havefester, sportsarrangementer eller til fødselsdage og konfirmationer. Det er så nemt at håndtere, for det medfører ikke opvask eller tidskrævende borddækninger med forskelligt service. I pølsevognen udleveres pølsebakken og evt. servietter. Nemmere kan det ikke være.

Lej en pølsevogn hos Sjov & Lej

Sjov & Leg har fingeren på pulsen, hvad angår tendenser i tiden, og derfor lejer de naturligvis også pølsevogne ud. Du kan leje pølsevognene med og uden personale og med eller uden pølser. Du bestemmer altså selv, om du blot vil leje pølsevognen og selv stå for madindkøb og servering, eller om du evt. også vil leje både personale og pølser, pølsebrød, tilbehør osv. Skriv eller ring til Sjov & Lej for et uforpligtende tilbud. Hurtigst muligt vil du få svar på netop din forespørgsel og et tilbud på dit ønske.

Slushice-, candyfloss-, softice- eller popcornmaskine? 

Hvis du overvejer at leje en pølsevogn, så kan det være, at du også vil være interesseret i drikkevarer, snacks eller desserter? Sjov & Lej tilbyder fx udlejning af popcorn-, candyfloss-, softice- eller slushicemaskiner. Disse maskiner plejer at vække begejstring hos især børnene, men også til voksne med en forkærlighed for salt eller sødt. Maskinerne er nemme at håndtere og styre, så det er bestemt en let måde at sørge for lidt ekstra godt til gæsterne. På Sjov & Lejs hjemmeside kan du se det fine udvalg af produkter og orientere dig om priserne på dem.

Sjov & Lej er en troværdig samarbejdspartner

Personalet hos Sjov & Lej ved, hvor vigtigt det er, at alt klapper ved festlige lejligheder. Udstyret leveres til tiden, og det er bare i orden. Desuden står personalet til rådighed, hvis du har brug for hjælp eller vejledning. Sjov & Lej er kort sagt en samarbejdspartner, du kan stole på, når netop din festlige begivenhed skal arrangeres. Lad Sjov & Lej hjælpe dig.    

Flere Nyheder