Klar til eventyr i Columbia?

16 marts 2017 Edris Mir

Er du klar til et eventyr, du aldrig kommer til at glemme? Hvis ja, så tag til colombia med det samme!

Kan du lide en blanding af alt det bedste ved at være på en ferie? Hvis du rejser til Colombia, så har du muligheden for at opleve bjerge, indianere, natur, strande og en helt anden kultur. Du har måske hørt meget om Colombias meget smukke nationale parker, disse er faktisk verdens smukkeste. De fylder 90.000 hektar fordelt på hele landet. Måske har du ellers bare set den meget populære serie på NETFLIX ved navn “Narcos” og ønsker at tage til Colombia for at se de steder, hvor serien er blevet filmet.

 

Gode grunde til at rejse til colombia

Colombia er uden tvivl et af de mest smukke lande i Sydamerika, det er en oplevelse, du ikke må gå glip af. Mange vil kalde Colombia for mangfoldighedernes land, der er så mange ting, man kan opleve. I Colombia findes der faktisk stadigvæk kolonibyer, der den dag i dag bliver renoveret for at fremstå, som de gjorde dengang. Derudover er Colombias storbyer meget fremme teknologisk, derfor vil det ikke være noget problem at komme frem og tilbage med offentligt transport eller taxa.

 

Få skræddersyede rejser, der passer perfekt til dig/jer

Det kan være lidt af en udfordring at komme afsted, specielt når det er langt væk. Colombia er meget langt væk, og der er ikke mange, der tager derhen. Derfor er det en meget god idé at få kigget på skræddersyede rejser til colombia hos rejsebureauer som Jesper Hannibal. Det er selvfølgelig også muligt at komme på en rejse, der allerede er planlagt. Disse rejser er perfekt til folk, der ikke vil bøvle med at planlægge det hele selv. Hvis du skal have en rejse, som ingen andre har været på, så skal du have en skræddersyet.

Flere Nyheder