Giv dine medarbejdere en fornuftig ballast med SharePoint kurser

By:

Microsoft SharePoint er et effektivt værktøj til vidensdeling og samarbejde. Med Microsoft SharePoint som fælles platform kan du eksempelvis facilitere udvikling af dynamiske og produktive teamwebsteder til alle projektteams og afdelinger. Microsoft SharePoint understøtter formålstjenlig og hensigtsmæssig fildeling med et avanceret niveau af adgangskontrol og sikkerhed.

Lær at udnytte SharePoint fuldt ud med et SharePoint kursus

Måske anvender I allerede Microsoft SharePoint som fælles platform i din virksomhed – og måske har du planer om, at programmet skal rulles ud inden længe. Under alle omstændigheder er SharePoint en platform, som er så fuld af muligheder, at det ville være synd ikke at udnytte dem optimalt. Og derfor er det en rigtig god idé at sende medarbejderne på kursus i SharePoint.

Hos den danske kursus udbyder 4D finder du Danmarks største udbud af Microsoft SharePoint kurser. 4D har igennem mange år specialiseret sig i it relaterede kurser til det danske erhvervsliv, og råder over en stor samling af kompetencer inden for branchen. Blandt de Microsoft SharePoint kurser, du finder hos 4D, er SharePoint grundlæggende, SharePoint udvidet, SharePoint avanceret, SharePoint Modern Experience, SharePoint Governance workshop og SharePoint User Specialist (Academy). De tre først nævnte generelle kurser i Microsoft SharePoint udbydes tilmed på engelsk, skulle der findes internationale medlemmer i din medarbejderstab.

Er du i den situation, at du står for at skulle rulle Microsoft SharePoint ud som fælles platform for hele din virksomhed, kan du vælge at kontakte 4D med henblik på tilrettelæggelse af virksomhedskurser i SharePoint. På et virksomhedskursus tilrettelægges forløb og indhold individuelt for virksomheden sammen med en instruktør, og med udgangspunkt i de moduler, som indgår i de SharePoint kurser.

Du kan også vælge at lade 4D afholde en SharePoint Workshop, i hvilken der tilmed indgår konsulentydelser. På en SharePoint Workshop tages udgangspunkt i virksomhedens konkrete behov, og arbejdes med aktuelle opgaver, således at medarbejderne får hands on erfaring med – og træning i – de relevante værktøjer og metoder.

Kig ind på 4D og læs mere om de mange forskellige SharePoint kurser på dansk og engelsk