Find smukke lingeri BH’er online

07 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du på udkig efter nyt til din lingeri garderobe? Så bør du overveje at udskifte din BH.

Hvordan finder jeg den helt rigtige BH?

Det kan godt være rigtig svært at finde rundt i de mange forskellige BH modeller på markedet. Og for at gøre det endnu mere vanskeligt at vælge den rette BH, kan det godt være op ad bakke at finde sin BH størrelse.

Denne vil nemlig bestå af to parametre, nemlig bustemålet, som angives i centimeter, og skålens størrelse, som angives med et bogstav. Hvor det er forholdsvis nemt selv at optage sit bustemål, forholder det sig anderledes tricky med skålstørrelsen.

love lingeri

Derfor anbefales det for det første at du får taget mål til BH i en fysisk lingeri butik, for det andet at du altid prøver BH’er i flere størrelser så du kan finde ud af hvilken der sidder bedst.

Du skal ikke alene tage stilling til BH’ens størrelse når du står for at skulle vælge. Modellen har også en vis betydning. Hvis du hører til den slanke type, som ikke har brug for den store støtte under barmen, kan du med fordel vælge en bralette, altså en bøjleløs BH. Braletter er både søde og komfortable. Og så fås de med padding, hvis du gerne vil have lidt ekstra volumen fortil.

Er du der imod en af de flotte og fyldige kvinder, som har både til gården og til gaden, vil du have brug for at løfte, støtte og forme den fyldige barm. Dette kan du gøre ved hjælp af en såkaldt full cup BH, som foruden gode, store skåle er forsynet med brede, elastiske stropper som forebygger gnavesår. Selve BH’ens konstruktion gør desuden at du vil være fri for smertefulde spændinger i nakke og skuldre på grund af den hensigtsmæssige vægtfordeling.

Find de bedste BH’er hos Love Lingeri på love-lingeri.dk.

Flere Nyheder