Få byens flotteste gulv med hjælp fra din gulvsliber i Svendborg

06 februar 2020 Astrid Pedersen
Få byens flotteste gulv med hjælp fra din gulvsliber i Svendborg

Er den smukke og driftige købstad Svendborg familiens nye hjemstavn, kan I godt begynde at glæde jer. Svendborg har en af landets absolut mest naturskønne beliggenheder på det sydlige Fyn med udsigt til Svendborgsund og med forbindelse til de herlige øer i det sydfynske øhav, her under Tåsinge, Langeland, Ærø, Drejø, Avernakø og Thurø.

Svendborgs vel bevarede bymidte huser nogle af de smukkeste historiske bygninger i Danmark, og havnen er nærmest et nationalt klenodie. Der ud over tilbyder Svendborg et rigt opland, som især egner sig til familier med et ønske om at komme på afstand af byens liv og stadig bo nogenlunde centralt. Du og familien kan se frem til en hyggelig og begivenhedsrig fremtid, når I vælger at bosætte jer i Svendborg.

Få professionel hjælp til istandsættelse af huset eller lejligheden i Svendborg

Er boligen i Svendborg allerede købt, bør du som noget af det første inspicere gulves og vægges beskaffenhed. Der er en stor sandsynlighed for, at boligen trænger til en renovering. Der behøver ikke at være tale om det helt store ombygnings projekt, blot en mindre istandsættelse, som kan fjerne sporene fra den forrige beboer. Her kommer du langt med et stykke vel udført indvendigt malerarbejde, en grundig rengøring af køkken og badeværelse – og en effektiv gulvafslibning af boligens trægulve.

Du kan med fordel vælge at benytte dig at hjælp fra lokale håndværkere, når boligen i Svendborg skal sættes flot i stand. Skal gulvene have en professionel gulvafslibning, som efterlader træværket ensartet og skinnende i overfladen, kan du vælge at få et godt tilbud fra Gulvkanonen. Gulvkanonen er din lokale gulvsliber i Svendborg, og stiller gerne op med et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning og efterbehandling af dine gulve.

Hvis du ønsker at vide mere om Gulvkanonen og virksomhedens services, kan du blive klogere på hjemmesiden gulvkanonen.dk

Flere Nyheder